top of page

PAKKET AMB!TIE

Jij neemt als (startend) ondernemer graag het heft in eigen handen. Je bent benieuwd naar efficiënte(re) manieren om jouw administratie goed bij te houden, zodat je meer tijd overhoudt om te ondernemen. Dat is waar jij een kei in bent! Jouw ambitie richt zich voorlopig nog op de korte termijn. Eens per jaar sparren met een ervaren bedrijfsadviseur, helpt jou deze ambities om te zetten in concrete plannen.

  • 1 x per jaar coachgesprek

 

Eens per jaar plannen we samen een coachgesprek in. We zijn dan heel benieuwd naar jouw ambities en ervaringen. Wat loopt er lekker en waar hoop je nog in te kunnen verbeteren of groeien? Als ervaren bedrijfsadviseurs voorzien we je van waardevolle adviezen en handige tips.

  • Modern basis online boekhoudplatform


We laten je zien hoe je jouw administratie zo eenvoudig, snel en overzichtelijk mogelijk kunt bijhouden. We hebben er de ideale basistool voor, die we naar jouw wensen kunnen uitbouwen met optionele services  als het aanmaken van verkoopfacturen, verwerken van loonadministratie en een Mollie betaallink. Net wat jij nodig hebt. Werk je al met een boekhoudpakket? Dan kijken we of overstappen naar een betere tool zinvol is. Zo ja, dan helpen we je natuurlijk die overstap te maken. 

  • Aangifte omzetbelasting

Iedere maand, ieder kwartaal of ieder jaar, afhankelijk van jouw situatie, verzorgen we jouw aangifte omzetbelasting, ook btw-aangifte genoemd. Zo weet je zeker dat dit steeds tijdig en correct gebeurt.

  • Jaarrekening en aangifte IB 


Wij verzorgen de jaarlijkse aangifte Inkomsten- of Vennootschapsbelasting voor je. Wil je uitstel voor jouw aangifte IB/VPB? Dan regelen we dat er gratis bij. Ook maken we een overzichtelijke jaarrekening voor je op. Zo weet je zeker dat je alles correct aan de Belastingdienst doorgeeft en geen voordelen misloopt. De jaarrekening geeft je bovendien waardevolle inzichten in je bedrijf.
 

  • Meer gemak, rust en plezier!
patroon.jpg
_Pittig2_juli2020_HR-19.jpg
bottom of page