top of page

PAKKET V!SIE

Je bent een rasechte ondernemer met een sterke (toekomst)visie. Ondernemen doe je het liefst samen, met een ervaren bedrijfsadviseur als sparringpartner. Een onafhankelijke professional die met je meedenkt, je ontzorgt en inzicht geeft in je cijfers en jou helpt je korte- en lange termijnambities te formuleren en verwezenlijken. Samen zorg je voor het succes van jouw onderneming. Dat geeft jou ontzettend veel voldoening en plezier!

  • 4 x per jaar coachgesprek

 

Vier keer per jaar plannen we samen een coachgesprek in. We zijn dan heel benieuwd naar jouw ambities en ervaringen. Wat loopt er lekker en waar hoop je nog in te kunnen verbeteren of groeien? We kijken samen naar de actualiteit en voortgang van jouw winst- en toekomstdoelen. Als ervaren bedrijfsadviseurs voorzien we je van waardevolle adviezen en handige tips.

  • Modern  uitgebreid online boekhoudplatform

Wanneer je graag een helder inzicht hebt en zoveel mogelijk automatisch wilt laten verwerken, is een uitgebreid boekhoudplatform ‘the way to go’. We verzorgen de overstap van je huidige boekhoudprogramma naar een moderne, uitgebreide versie en vullen deze volledig op maat voor je in met alle tools (o.a. het aanmaken van verkoopfacturen, verwerken van loonadministratie en een Mollie betaallink) die jou meer gemak, inzicht en overzicht bieden.

  • Aangifte omzetbelasting

Iedere maand, ieder kwartaal of ieder jaar, afhankelijk van jouw situatie, verzorgen we jouw aangifte omzetbelasting, ook btw-aangifte genoemd. Zo weet je zeker dat dit steeds tijdig en correct gebeurt.

  • Jaarrekening en aangifte IB 

 

Wij verzorgen de jaarlijkse aangifte Inkomsten- of Vennootschapsbelasting voor je. Wil je uitstel voor jouw aangifte IB/VPB? Dan regelen we dat er gratis bij. Ook maken we een overzichtelijke jaarrekening voor je op. Zo weet je zeker dat je alles correct aan de Belastingdienst doorgeeft en geen voordelen misloopt. De jaarrekening geeft je bovendien waardevolle inzichten in je bedrijf.

  • Overzichtelijk dashboard

Je wilt inzicht en overzicht op ieder moment van de dag. Weten hoe je ervoor staat, in één oogopslag zien welke kosten en opbrengsten je genereert en kijken waar je snel op bij kunt sturen. PITTG zorgt voor een overzichtelijk dashboard waarin je al deze én nog meer zaken kunt zien.

  • Winstplan met gratis boek ‘Winstgevende plannen’

Maak jij winst? En hoeveel dan? En is dat genoeg om alles te kunnen realiseren wat je wilt? Een investering in de groei van jouw bedrijf bijvoorbeeld, of een vakantie, nieuwe auto of eerder stoppen met werken. Zeker met een eigen bedrijf kan het lastig zijn om precies in te schatten of je voor al jouw doelen voldoende inkomsten genereert. PITTG helpt je daarbij met het Winstplan. Aan de hand van de Profit First-methode helpen we je budgetten vast te stellen en inzicht en overzicht te creëren in jouw financiële situatie. Je moest eens weten wat een rust dat geeft!

Femke Hogema is de bedenker van de Profit First methode en schreef het interessante boek ‘Winstgevende plannen’. Dit boek krijg je van ons. Lees het door, raak geïnspireerd en leer hoe je in 7 stappen een financieel succesvol bedrijf opbouwt.

  • Toekomstplan

Jij kijkt graag verder dan vandaag en morgen. Je wilt plannen maken voor de toekomst, hier heldere doelen voor opstellen en daar op een gestructureerde wijze naartoe werken. Met het Toekomstplan van PITTG lukt dat. Samen gaan we op zoek naar jouw toekomstdromen. Wat wil je bereiken? Waar wil je over vijf jaar (of meer) staan? Deze dromen zetten we om naar concrete tussen- en einddoelen. Bij ieder coachgesprek bespreken we de actualiteit en voortgang hiervan.

  • Noodplan 

Je moet er niet aan denken, maar je weet dat je dat beter wél kunt doen: wat als er iets met jou gebeurt? Wie kan jouw bedrijf dan overnemen? En hoe zou je graag zien dat diegene dat doet? In het Noodplan leggen we samen jouw wensen vast en zorgen we tevens voor de praktische zaken, zoals de verwijzing naar codes, wachtwoorden en alle overige noodzakelijke informatie. Hopelijk is het nooit nodig, maar dat dit plan er is, geeft wel een gerust gevoel.

  • Allesomvattende visie, volledig inzicht, rust en plezier!

patroon.jpg
bottom of page