top of page

Dit is PITTG

Bijgewerkt op: 15 sep. 2020

Getver, wat gaat er toch veel tijd en energie in boekhouding zitten. Is dat nou ondernemen? Nee toch? Niet als het aan ons ligt, PITTG.


Van ondernemen moet je energie krijgen. En laten we eerlijk zijn, dat krijg je niet van boekhouden. PITTG is het antwoord. Wij helpen je jouw boekhouding super efficiënt op te zetten, zodat er meer tijd overblijft voor écht ondernemerschap. En weet je wat nou het mooie is, ook daar staan we je in bij!

“We helpen ondernemers echt verder, en niet alleen in de boekhoudkundige kant. We dragen echt ons steentje bij aan vernieuwing en een succesvol bedrijf.”

PITTG is wie en wat we zijn

Dus, PITTG is een accountant? Ja, maar dan wel een pittige versie daarvan. Een versie die niet in de cijfertjes blijft hangen, maar zich richt op ondernemerschap. Eén van onze PITTG-toppers, Jolanda, licht dat graag toe. “Ik heb, net als mijn PITTG-collega’s, jarenlange ervaring in accountancy. Allemaal werken we ook bij accountantskantoor Simonse & Geus, waar PITTG een nieuw label van is. Het grote voordeel is dat we dus alle expertise in huis hebben. Maar PITTG is… nou ja, pittiger. We helpen ondernemers echt verder, en niet alleen in de boekhoudkundige kant. We dragen echt ons steentje bij aan vernieuwing en een succesvol bedrijf, dat is het leuke eraan.”


Waarom moeilijk doen?

Ja, maar hoe dan? “Het begint met een super efficiënt boekhoudsysteem. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om jouw boekhouding eenvoudiger te maken. Daar helpt PITTG je bij. En nadat we jouw administratieve proces geoptimaliseerd hebben, gaan we next level. Tenminste, als jij dat wilt. Dan zijn we er als jouw sparringpartner en coach. We helpen je jouw winst te optimaliseren en toekomstplannen te maken. We zetten je aan het denken, bieden inzicht, geven tips en adviezen en zorgen voor structuur.”


De PITTG pakketten

‘Als jij dat wilt.’ Want afhankelijk van jouw wensen, kies jij zelf welke begeleiding je van PITTG wilt. Misschien heb je voorlopig wel even voldoende aan een efficiënte boekhouding. Prima, zorgen we voor. Of wil je je vooral op winstoptimalisatie voor komend jaar focussen? Mooi, helpen we je bij. Welke ambities je ook hebt en welke doelen je ook wilt bereiken, PITTG is er voor je. Met de pakketten AMB!TIE, COACH! en V!SIE bieden we je de ondersteuning die jij wilt.”


Is PITTG er ook voor mij?

PITTG is er voor iedere ambitieuze starter, zzp’er of mkb’er, die weet wat ie wil. Voor ondernemers die boordevol ambities en plannen zitten en wel een partner met pit kunnen gebruiken om deze te realiseren. Jolanda: “Dat is PITTG. Als dat concept je aanspreekt, maken we graag eens kennis. Want dat is nog het belangrijkste, vind ik. Dat je ook een klik hebt met de mensen achter het concept. Als dat goed zit en je samen successen gaat nastreven, wordt ondernemen zóveel leuker!”


PITTG maakt ondernemen leuker

Dat is de grootste winst van allemaal: ondernemersplezier. Daar draait het bij PITTG dan ook allemaal om. Ondernemen los van gedoe met ingewikkelde administratie. Ondernemen los van zorgen over of je wel op koers ligt. Ondernemen los van slapeloze nachten of je jouw korte en lange termijn zakelijke en privédoelen ooit wel zult halen. PITTG zorgt voor efficiëntie, inzicht en haalbare plannen. Samen met jou. Met pit.


Bakkie doen? Je kunt PITTG bereiken via 0113 288 560 / 06 8235 3140 / info@pittg.nl


172 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page