top of page

Hé drukke ondernemer, rust!

Ben jij ook één van die ondernemers die het ontzettend druk heeft met de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf? Iedere dag ga je vol uit de startblokken en rennen, rennen, rennen. Opdrachten aannemen, producten/diensten leveren, administratie bijwerken. Je redt het allemaal wel, maar tijd om te kijken of je jouw doelen ermee bereikt? Nee, die is er niet. De jaarrekening die de accountant voor je opmaakt, moet het straks uitwijzen. En dan komen de positieve, maar vaak ook negatieve verrassingen ineens boven water. Herkenbaar? En, hoe bevalt dat?


Hectiek

‘Nou lekker, ik ervaar de rust’, is waarschijnlijk niet je eerste ingeving. Rust is wel het laatste wat je ervaart. Hectiek, ja, dat wel. Iedere dag is hectisch. Je werkt keihard, maakt veel uren en zorgt dat je levert wat je jouw klanten belooft. Je weet niet hoe je het allemaal voor elkaar krijgt in de weinige uren die een dag biedt, maar je doet het en je doet het goed. Dat zou een gerust gevoel moeten geven, maar dat doet het niet. De onwetendheid, over of je op de korte en lange termijn alles kan doen en bereiken wat je zou willen, zowel zakelijk als privé, zorgt juist voor extra hectiek in je hoofd. Maar jeetje, hoe en wanneer breng je daar verandering in? Daar heb je toch helemaal geen tijd voor? En al had je tijd, hoe pak je dat ‘doelen stellen’ dan aan?


PITTG

Hé drukke ondernemer, wat als wij van PITTG jou daar nou eens bij helpen? Dat kunnen we namelijk. Hoe? Nou, PITTG is de sparringpartner met wie je jouw ambities, zakelijk en privé, omzet in concrete plannen en meetbare doelen. PITTG is bovendien de ondersteuner die jouw administratie super efficiënt inricht, zodat je hier minder tijd aan kwijt bent én meer waardevolle inzichten uit kunt halen. Zo weet je het hele jaar door hoe je ervoor staat en of je jouw doelen haalt. Weet je wat dat oplevert naast extra ondernemersplezier en succes? Rust.


Rennen is prima!

Veel meer rust dan die jaarlijkse thermometer achteraf, de jaarrekening. We stellen deze nog steeds met liefde voor je op hoor en we zeggen ook zeker niet dat je moet stoppen met rennen. Rennen is prima, rennen is leuk, doe lekker door! Het is heerlijk om met zoveel energie aan je bedrijf te werken. Maar tegelijkertijd is het ook heerlijk om dit met extra tijd en inzicht te doen. Je kunt ook rennen én rust ervaren. Dat is wat PITTG jou biedt.


Net wat anders dan normaal

PITTG is anders dan wat je bij een ‘normaal’ accountantsbureau verwacht. Hier zijn cijfers niet onze corebusiness, hier draait het om ambities. Die gaan we samen waarmaken. Van daaruit gaan we kijken hoe de cijfers hierbij kunnen helpen. Enerzijds door zo min mogelijk tijd hieraan te spenderen: dankzij onze innovatieve boekhoudsystemen kun jij heel eenvoudig je spullen aanleveren, PITTG doet de rest. Anderzijds door samen met jou te sparren over wat je wilt bereiken en via handige tools actueel inzicht te geven in de haalbaarheid en voortgang daarvan. Kortom: meer tijd, meer inzicht, meer rust. Zullen we?


Meer weten? Je kunt PITTG bereiken via 0113 288 560 / 06 8235 3140 / info@pittg.nl

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page